opc_loader

Wensenlijst

Fidget Spinner

Fidget Spinner

Artikel uit mei 2017

Fidget Spinner Rage !

De Fidget Spinner is een enorme rage, overgewaaid uit Amerika. Daar zijn inmiddels meer Fidget Spinners verkocht dan dat er kinderen zijn die naar school gaan en niet alleen kids maar ook hun ouders zijn er mee bezig!

Het apparaatje is precies 20 jaar geleden al bedacht door Catherine Hattinger, en was oorspronkelijk bedoeld voor problemen met concentratie en stress veminderend werken. Het patent is inmiddels verlopen en nu zijn ze dus op de vrije markt verkrijgbaar.

De Fidget Spinner is een kleine gadget dat minuten lang kan ronddraaien, je houdt hem tussen je duim en wijsvinger. Het is de kunst dit zo lang mogelijk vol te houden, hoe langer je hem kunt laten spinnen des te beter en kinderen zijn hier vaak al snel heel goed in. En je kunt er ook beter in worden, op You Tube zijn er video's van kids die er al heel lang mee bezig zijn en er allerlei trucs mee kunnen uithalen.

Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de Fidget Spinner of Hand Spinner, veel kleuren en decoraties in kunststof of metaal. En de ene Fidget Spinner draait soepeler dan de andere, er is ook veel prijs en kwaliteits verschil in. Kinderen gaan ze ook verzamelen, ze willen alle kleuren en soorten.

Waarom is de Fidget Spinner nu zo populair? Het is leuk speelgoed en het is klein, je kunt het makkelijk overal mee naar toe nemen, als je ergens op moet wachten kun je overal even spinnen. Het is leuker dan een stressbal om mee bezig te zijn en is het in ieder geval beter en socialer dan een telefoon, wat sommige ouders misschien wel handig vinden.

Bij Mikado Sieraden hebben we de Fidget Spinner in verschillende uitvoeringen, kleuren en prijzen binnen, je hebt al  Fidget Spinner vanaf 3,95!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.