• Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (NL)
  • Gratis verzending boven €15,- (NL)
  • Iedere week nieuwe sieraden
  • Bestaande echte winkel!
  • Gratis achteraf betalen
Producten loading...
Toon volgende 24 producten
Kettingen

Kettingen

Onze exclusieve kettingen zijn van goede kwaliteit, opvallend en trendy maar maar zeker betaalbaar! Ze worden stuk voor stuk uitgezocht op hun aparte en unieke uitstraling zoals de Ibiza kettingen, Statement kettingen, Art-design colliers zoals COOL, Max, Pedro Beltran en Marzio Fiorini waardoor je niet vaak iemand met hetzelfde item zal tegenkomen.

Ook de Memory Floating Lockets, de Parfum Lockets van edelstaal en de muntkettingen van PINKIEZZ zijn bij ons te vinden!

Bij de lange kettingen vind je heel veel Boho style kettingen in zilver met steentjes of Ibiza style kettingen met veel kleuren, bedels en tassels (kwasten).

Momenteel hebben we ook veel minimalistische kettingen van stainless steel ofwel rvs met geometrische bedels zoals een rondje (karma) of triangle (driehoek) vierkant en ook veel fijne kettinkjes met dieren zijn hier te vinden.

Vergeet niet onze collectie kettingen van echt 925 zilver te bekijken, in deze categorie vind je zilveren kettingen met allerlei leuke bedeltjes zoals strass-steentjes, hartjes, sterren, keltische figuren, staafjes (bar) en andere geometrische bedels.