opc_loader

Wensenlijst

50 % KORTING OP ALLES!! GROTE SALE , ALLE ARTIKELEN HALVE PRIJS! GAAT DUS NOG VAN ELKE PRIJS AF, OOK VAN ARTIKELEN IN DE SALE!!

U kunt kiezen voor IDEAL, de nationale betaalstandaard voor veilige en directe betalingen via internet, ontwikkeld door ABN Amro, RABObank en ING Bank. Daarnaast zijn er betaalmogelijkheden met creditcards zoals VISA, MASTERCARD en MAESTRO. Ook kunt u betalen met PAYPAL.

MISTERCASH / BANCONTACT is een betaalmethode voor België. Voor Duitsland hebben wij Sofort Banking en MyBank.
Betaalt u met 1 van bovenstaande betaalmethodes voor 16.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag verstuurd. Onze betaalprovider is Shoptrader Payments-Pay.Nl

U kunt ook kiezen voor BANK overschrijving, het duurt dan iets langer voor de betaling bij ons zichtbaar is, de levering van uw bestelling kan daardoor 2/5 werkdagen duren.

VERZENDKOSTEN:

De verzendkosten zijn voor Nederlandse klanten 2,95, bij bestellingen boven 25 euro worden deze gratis verzonden.

Voor Belgische, Duitse en andere klanten binnen de Europese Unie zijn de verzendkosten 7 euro, (helaas door EU-regelgeving mogen wij onze artikelen niet meer als brievenbuspost verzenden, maar moeten deze worden geregistreerd en gefactureerd als zijnde pakketpost!) Bij bestellingen boven 50 euro worden deze gratis verzonden.