• Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (NL)
  • Gratis verzending boven €15,- (NL)
  • Iedere week nieuwe sieraden
  • Bestaande echte winkel!
  • Gratis achteraf betalen
Producten loading...
Toon volgende 24 producten
De Fidget Spinner

De Fidget Spinner is een enorme rage, overgewaaid uit Amerika. Daar zijn inmiddels meer Fidget Spinners verkocht dan dat er kinderen zijn die naar school gaan en niet alleen kids maar ook hun ouders zijn er mee bezig.

De Fidget Spinner of Hand Spinner is een kleine gadget dat minuten lang kan ronddraaien, je houdt hem tussen je duim en wijsvinger. Het is de kunst dit zo lang mogelijk vol te houden, hoe langer je hem kunt laten spinnen des te beter en kinderen zijn hier vaak al snel heel goed in. En je kunt er ook beter in worden, op YouTube zijn er video's van kids die er al heel lang mee bezig zijn en er allerlei trucs mee kunnen uithalen.

Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de Fidget Spinner of Hand Spinner, veel kleuren en decoraties in kunststof of metaal. En de ene Fidget Spinner draait soepeler dan de andere, er is ook veel prijs en kwaliteits verschil in. Kinderen gaan ze ook verzamelen, ze willen alle kleuren en soorten.

Waarom is de Fidget Spinner nu zo populair? Het is leuk speelgoed en het is klein, je kunt het makkelijk overal mee naar toe nemen, binnen of buiten, naar school, werk enz. En als je ergens op moet wachten kun je overal even spinnen. Het is leuker dan een stressbal om mee bezig te zijn en is het in ieder geval beter en socialer dan een telefoon, wat sommige ouders misschien wel handig vinden.

* Verbetert je concentratie.
 * Verlicht stress.
 * Focus je beter op studeren.
 * Geeft je rust.
 * Enig nadeel : De Fidget Spinner werkt uiterst verslavend!

Bij Mikado sieraden vind je meer dan 50 verschillende Fidget Spinners, van Glow in the Dark, Metallic en Special Paint Design tot luxe metalen Special Edition Spinners in zilver, goud , antraciet, roségoud en Oil Effect. Nu ook de Bluetooth Spinners binnen!
Maar we hebben ook de standaard goedkopere Fidget Spinners weer in Fluo kleuren groen en oranje, maar ook wit, zwart, blauw, rood, groen en geel.
Kijk iedere dag even hier, wij hebben vaak nieuwe modellen binnen!


Mikado Sieraden

Sieraden winkel en webshop met aparte en trendy sieraden voor jong en oud!

Adres Mikado Sieraden Westkade 71 4551 CE Sas van Gent
Contact 0115-452562 info@mikado-sieraden.nl Werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur
Klik om te activeren
Bekijk route