opc_loader

Wensenlijst

Pop-it Fidget

Filters
€ 2
€ 3
Materiaal
Kleur
Voorraad
  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

  Pop-it, de nieuwste fidget rage

  Maak kennis met de rage van 2021, de Pop-it Fidget!

  Heb je last van stress en/of friemel je graag, zit je met een balpen te klikken of te wiebelen en als je een pakketje binnenkrijgt waar van dat heerlijke bobbeltjesplastic als verpakking bij zit wat je dan zo lekker kan laten ploppen? Dan is dit de ultieme Fidget Toy voor jou!

  Een Pop-it bestaat uit een frame met bobbels gemaakt van siliconen, die je steeds opnieuw kan laten ploppen, heb je de ene kant gehad, draai hem om en je kan opnieuw ploppen! Dit geeft veel voldoening, ontspanning en rust.

  Pop-it is ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 10 jaar, ze zijn veilig te gebruiken omdat er geen kleine onderdelen aan zitten.Maar iedereen die last heeft van stress of zich verveelt in de huidige pandemie door steeds thuis te moeten zitten heeft er baat bij. Ook voor kinderen met een beperking, autisme of ADHD of angst is het fijn om mee te spelen. En niet alleen kinderen spelen ermee, maar ook hun ouders als de kinderen in bed liggen;-)

  Kinderen hebben veel fantasie en ze hebben er al spelletjes mee bedacht om samen met de Pop-it te spelen, zoals bijv. om de beurt te ploppen en de laatste die plopt wint..

  Er zijn verschilende modellen en kleuren Pop-its verkrijgbaar, welke vind jij het mooiste?