• Voor 16:00 besteld, morgen in huis! (NL)
  • Gratis verzending boven €15,- (NL)
  • Iedere week nieuwe sieraden
  • Bestaande echte winkel!
  • Gratis achteraf betalen

Levertijd & Verzendkosten

 

Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€1,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen binnen Nederland.
Gratis voor bestellingen vanaf € 15,-
 3,00 voor bestellingen naar België, gratis voor bestellingen boven 30,- 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

BESTELLINGEN VOOR KERST 2017:

Bestellingen t/m vrijdag 22 december zijn (meestal) nog op tijd voor de kerstdagen maandag 25 & dinsdag 26 december. De post levert ook zaterdag 23 december nog in uw brievenbus. Soms kan het door kerstdrukte wel eens zijn dat de post niet op tijd wordt geleverd, bestel dus op tijd!

Afhalen

Men kan ook zelf het pakket afhalen bij Mikado, Westkade 71 ,4551 CE te Sas van Gent. Dit is uiteraard gratis.
 

Prijzen en afbeeldingen

De vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Eventueel kunnen de afbeeldingen qua kleur afwijken.
 

Bestellen

Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij uw naam, adres, woonplaats en email-adres nodig. Ook het telefoonnummer wordt gevraagd maar is niet verplicht. Het is wel handig dit te vermelden zodat wij u makkelijker kunnen informeren over de bestelling. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden. U kunt een account aanmaken en inloggen zodat uw gegevens bewaard blijven, maar u kunt ook bestellen zonder account.

Wanneer u de betaling reeds via onze website heeft voldaan zullen we z.s.m. overgaan tot uitlevering. Is uw betaling mislukt of wilt u op een andere manier betalen dan verzoeken wij u in te loggen via onze webwinkel. Klik op "Mijn account", waarna u al uw bestellingen inclusief de niet betaalde facturen ziet staan. Klik vervolgens op "nu betalen" achter de openstaande factuur en volg de stappen.

Heeft u vragen over uw bestelling, dan verzoeken wij u via "Mijn account" onder "Tickets" uw vraag te stellen. Deze vragen, die wij van u ontvangen, zijn gekoppeld aan uw factuur en gegevens zodat we u vele malen sneller van dienst kunnen zijn. Mocht u ons telefonisch willen spreken dan kunt u ons bellen, Telnr: 0115452562


Overig

Deze website wordt dagellijks ge-updated maar het kan gebeuren dat een artikel is uitverkocht, of niet voldoet aan onze schoonheidseisen. Wij stellen u dan per email of telefoon zo snel mogelijk op de hoogte. U kunt dan een ander artikel kiezen of het bedrag wordt zsm teruggestort op uw rekening.

Bij onze sieraden staat als beschrijving vaak dat het materiaal uit metaal bestaat. Dit metaal is van een goede kwaliteit, blijft lang mooi en is gegarandeerd NIKKELVRIJ! Bij onze strass-sieraden staat vaak dat ze Rodiumplated zijn. Rodium is een edelmetaal, dat keihard is,een prachtige zilverglans heeft, en zeer corrosiebestendig is, dwz. dat het zeer lang mooi blijft!

Zorg dat uw sieraden niet te vaak nat worden, neem ze niet mee onder de douche en kijk uit dat u er geen parfum of deodorant op spuit, daardoor kunnen ze verkleuren. Laat dit even 5 minuten drogen voordat u het sieraad aan doet. Stenen kunnen ook uitvallen doordat er bijvoorbeeld mee wordt geslapen. Met de juiste zorg gaan uw sieraden jaren mee!
 

Contact 

info@mikado-sieraden.nl                        KVKnr. 21013523
Mikado sieraden
Westkade 71                                           BTWnr. NL118751578B01
4551 CE Sas van Gent
Tel; 0115-452562