Nieuwe website & najaarscollectie!

  • Geplaatst op
  • Door Henny
  • 0
Nieuwe website & najaarscollectie!

Onze website is vernieuwd, alles is nu nog makkelijker te vinden! Er zijn filters toegevoegd, categorieën beter ingedeeld, de blogpagina is vernieuwd en we zijn gecertificeerd bij Webwinkelkeur!

Onze website is vernieuwd, alles is nu nog makkelijker te vinden! De homepage is vernieuwd, zowel voor desktop als mobiel. Er zijn filters toegevoegd, categorieën beter ingedeeld, de blogpagina is vernieuwd en we zijn gecertificeerd bij Webwinkelkeur!

Ook is ondertussen de nieuwe najaarscollectie binnen, waaronder Velvet ofwel fluwelen haarbanden, een van de musthaves! Ook veel nieuwe lange kettingen in Ibiza of Boho style, met koordjes, veertjes, bedels enz.
Er is ook een mooie collectie korte ketttingen binnen van Behave, met tijdloze Design sieraden van zwart koord met Mat-zilver.
Wat je vooral naast de minimalistische oorbellen (nog steeds!) gaat zien dit najaar zijn de Statement oorbellen, ofwel grote en lange oorbellen in leuke kleuren, met kwastjes, bedels, kettinkjes en koordjes en/of strass-steentjes.
Sommige oorbellen zijn wel 20 cm lang, of ze zijn ook breed zoals de ovale Sparkle oorbellen met strass-steentjes, zie de nieuwe collectie en er komen iedere week nieue items binnen, dus kom regelmatig eens kijken!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden