opc_loader

Wensenlijst

Mondkapje luipaardprint grijs

Artikelnr: MK3511

Dit mondkapje of gezichtsmasker is gemaakt van katoen in een model dat mooi aansluit op het gezicht, in trendy luipaard-print!

Op voorraad 
4,95 2,95 U bespaart: 40%

Zet op wensenlijst

Dit mondkapje of gezichtsmasker is gemaakt van katoen in een model dat mooi aansluit op het gezicht, in trendy luipaard-print! Het is wasbaar op 60 graden en dus duurzaam te gebruiken. Het betreft hier 2 lagen katoen met ruimte voor filter. Met verstelbare oor-elastieken.

Formaat ong. 14 x 22 cm excl. oor-elastiek.

Materiaal; Katoen.

kleur; Grijs, donkergrijs, zwart.

Hoe draag ik een mondkapje?

In het openbaar vervoer is het moeilijk om je aan de anderhalve meter afstand te houdenMet een niet-medisch mondkapje wordt het risico verkleind dat je andere passagiers of ov-personeel besmet. Het doel is dus niet bescherming van jezelf, maar ánderen niet ziek maken. Goed gebruik van het niet-medische mondkapje is een goede basis. Een mondkapje is niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar.

  • Was voor en na het afzetten van het mondkapje je handen minimaal 20 seconden met water en zeep.
  • Raak tijdens het op- en afzetten alleen het elastiek aan.
  • Zorg dat je mond, neus en kin goed bedekt zijn en raak het mondkapje daarna niet meer aan. Met een kleine opening neemt de werking al af.
  • Gebruik het mondkapje maximaal drie uur per uur keer.
  • Bewaar een schoon en gebruikt mondkapjes apart van elkaar in een afgesloten of bakje.
  • Zolang je hem draagt, moet je zo veel mogelijk van het mondkapje afblijven. Dus niet tussendoor het mondkapje op- en afzetten om te eten of te drinken. De buitenkant van het kapje kan besmet zijn geraakt.
  • Een mondkapje van textiel was je op zestig graden op een volledig wasprogramma voordat je het weer gebruikt. Gebruik geen wasverzachter.
  • Was je handen nadat je het mondkapje in de wasmachine hebt gestopt
  • Wel zo handig als je een paar nieuwe mondkapjes paraat hebben liggen. Wil je zelf een mondkapje maken? Bekijk dan  de instructie van de Rijksoverheid.

Laatst bekeken items

Mondkapje luipaardprint grijs heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items